Cedrico!

IMG_2993.JPG

IMG_2978.JPG

IMG_2973.JPG
Endelig kom de flotte vinterjakkene fra Cedrico! Norsk design på sitt beste, klarer ikke å bestemme meg for hvilken jeg vil ha. Denne i beige begynner vi allerede å bli utsolgt for 🙂 på fredag når vi fikk dem stod folk i kø for å sikre seg vinterjakkene, utrolig gøy 🙂 ellers går det i ett for tiden, det er nesten ikke tid til noe annet enn jobb. Neste helg flytter vi inn i ny leilighet så litt pakking må til også:-) gleder meg til å vise dere leiligheten, Desverre må jeg reise til Bergen rett etter overtakelse så jeg får ikke flyttet ordentlig inn enda. Prio blir Kouture og Bergen 🙂 her er bilde av den nye jakken og min ellers så sorte outfit i helgen. Leane blouse sort og skinny pants fra vår egen kolleksjon 🙂
//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s