Ny leilighet!!

IMG_3011.JPG

IMG_2999.JPG
Hei folkens!
Dårlig oppdatering av meg for tiden, men lover å komme sterkt tilbake!! Nå må jeg bare få orden på alt rundt meg, på livet mitt. Akkurat nå er det veldig mye på en gang…er ikke ofte jeg sier det høyt men shit jeg er sliten!!! Oslo butikken og Miinto skal være under kontroll før jeg drar til Bergen og blir der i 3 uker. Innredningen er allerede kommet og går alt etter planen åpner vi allerede neste uke. Men først skal butikken bygges og varene opp, en kjempe jobb. Jeg fikk også leiligheten min på fredag og vi har brukt hele helgen på å flytte. Alt må være på plass før jeg drar til Bergen. Gleder meg til å vise dere leiligheten,fortsatt en del igjen men herregud det har blitt fint. Og jeg elsker området allerede, lørenpynten, veldig koselig her 🙂
Bildet er fra fredag da jeg møtte jentene på BAR tjuvholmen, dehli jacket i hvit og sort blondetopp fra Kouture var antrekket for kvelden. Hadde til og med freshet meg opp med nye negler fra Camilla på pure beauty Frogner! *flinkeste*
Nå sitter jeg her i den nye leiligheten i joggeklær, med pc og tv framfor meg. Første kvelden i ny leilighet, min egen.. 🙂
– ønsker dere alle en strålende kveld, så snakkes vi snart 😉
//Natalie

2 kommentarer

  1. Heihei 🙂 Jeg har veldig lyst å bestille en Miss brown fra Svea fra kouture men er usikker på om jeg trenger Small eler x-small. Jeg tror jeg er på størrelse med deg cirka, Hvilken størrelse har du den ? 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s