Nye drømmer bygges!

IMG_3058.JPG

IMG_3055.JPG

IMG_3056.JPG

IMG_3054.JPG
«Today you will shine» er budskapet som møter dere når dere kommer inn i butikken på Kløverhuset i Bergen! Og vi samarbeider med den flinkeste kunstneren i Bergen Slava Nemes som utformer vår logo og budskap.
Gleder meg sånn til å vise dere hvordan det blir i butikken!! Og vi ligger så godt ann, vi har fått mye hjelp og nå mangler vi faktisk bare å henge opp klærne. Slik det er nå vil vi åpne butikken allerede på mandag 🙂 en ting er sikkert, dette blir den fineste butikken med det beste personalet. Jeg er sikker på at personalet vil møte kundene med hjertet, utrolig bra team som jeg gleder meg til å jobbe sammen med. Kouture Bergen har nå egen Facebook side, her kommer det info om åpning, åpningsfester, lanseringer og kampanjer. Husk å følg den.
Kouture Bergen sin instagram er: fashionbykouture_bergen

God natt
//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s