Vi har startet ny butikk!!!

IMG_3121.JPG

IMG_3119.JPG

IMG_3118.JPG

IMG_3120.JPG

IMG_3117.JPG

IMG_3116.JPG

IMG_3115.JPG

IMG_3114.JPG
Hei folkens!!! Endelig!! Vi har åpnet vår andre Kouture butikk 🙂
Det har vært MYE jobb og nå er endelig resultatet her. Her ser dere litt før / etter bilder. Butikken ligger i 3 etg på Kløverhuset og er på over 250 kvm. Vi åpnet i dag kl 10 og det var en kjempe suksess!! Masse kunder, mye ros og et fantastisk team her i Bergen.
– jeg er så stolt over at vi har fått til dette, og jeg gleder meg sånn til å se hvor dette kan føre oss. Jeg arbeider 200% for å lykkes med Kouture, for meg er Kouture min hverdag og mitt liv. Ingen drømmer er for store og dersom du vil satse på dine drømmer vil jeg snart lage et innlegg om hvilke muligheter vi har skapt og om hvilke feil vi har gjort på veien. En BI student vil bruke Kouture i sin oppgave, noe jeg syntes er sinnsykt gøy!! For det er hardt å drive eget, man er utslitt hver eneste kveld. Men allikevel hopper man opp fra sengen om morgenen og gleder seg til jobb – min definisjon på lykke. Å skape noe, å glede seg over noe og å glede andre mennesker, jeg elsker det!! Håper dere som bor i Bergen vil komme innom å se butikken 🙂 vi har åpent hver dag fra 10-20 (18).
Vi sees!!
//Natalie

3 kommentarer

  1. Hei, Jeg har følgt dere lenge på bloggen og må si at dere har gitt virkelig 100 prosent i arbeidet deres. Dere har blitt en inspirasjon for meg.

    Jeg og en annen venninne planlegger å åpne vår egen butikk også. Men er egentlig lost i hvor vi skal starte først, men håper at du kommer et innlegg over hva man skal gjøre for å starte en bedrift og hva skal til for at man skal lykkes.

    Lykke til videre jenter (:

  2. Gratulerer med åpning av ny butikk her i Bergen. Du/dere er så flink 🙂 Har ikke fått tid til å komme innom butikken her i Bergen enda men skal gjøre det så snart jeg får tid. Ønsker deg masse lykke til videre!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s