Hei alle sammen :-)

IMG_3128.JPG
Nå er det fredag-uken har som vanlig flydd! Nå er det fredags kveld og hele helgen vil jeg kun tilbringe hjemme i min nye leilighet 🙂 skal få tatt noen bilder til dere også, men jeg mangler litt små ting. Walk in closet er laget og det meste av interiøret er på plass. Slik er det vel når man flytter inn i noe nytt, jeg vil gjerne ha alt på plass med en gang. Men det koster å flytte så enkelte ting må nedprioriteres 🙂 Det blir også mye reising til Bergen framover, jeg kommer til å jobbe en del på Kouture Bergen i desember 🙂 Det kommer så mye nye varer og vi har fått en kanon start på den nye butikken.

IMG_3373.JPG
Riktig god helg alle sammen 🙂
//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s