Kjolene du kan ha hele julen…:-)

IMG_3556.JPG

IMG_3561-1.JPG

IMG_3587.JPG

IMG_3575.JPG

IMG_3591.JPG

IMG_3594.PNG

IMG_3593.PNG

IMG_3592.PNG
I dag dro jeg til Bergen hvor jeg blir resten av uken 🙂 hadde gledet meg mye til å komme tilbake til den fine butikken og personalet her. Selv om jeg sist var her på lørdag føles det som evigheter siden. Nyhetene strømmer inn, nå er alle jule kjolene kommet!! Vi har noe til enhver anledning så jeg anbefaler alle å ta turen innom 🙂
– tidligere i uken fikk jeg ny shellac av Camilla på pure beauty på Frogner i oslo, se så fin denne «taupe» farger er, en flott høstfarge! Nå er det bare å legge seg før det er klart for en ny og spennende dag på Kouture Bergen imorgen. Mariel (store manager i oslo) kommer over å skal jobbe sammen med meg i Bergen hele helgen, vi bor på hotell Norge og på lørdag er det julebord med hele senteret. Gud så vi skal kose oss :-))
//Natalie

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s