Årets første julebord.

IMG_3614-0.JPG

IMG_3607-0.JPG

IMG_3608-0.JPG
Hei folkens 🙂 i helgen var jeg i Bergen og jobbet. Alltid så hyggelig å komme dit, fine butikken, hyggelige mennesker og familien. På lørdag hadde vi også julebord med Kløverhuset og exibition, jeg hadde tatt med meg Mariel (butikksjef i oslo) for anledningen. Vi bodde hele helgen på hotell og koste oss, søndag ble det tur på bryggen med skillingsbolle og brus i solen 🙂
– nå er meg og sonena akkurat ferdig med planlegging av vår kolleksjonen fra Kouture. Den er ferdig nå…alt har vi designet selv, og vi har brukt usedvanlig lang tid på kolleksjonen og imorgen kommer det en agent på besøk. Spennende 🙂
Ønsker dere en fantastisk kveld!!
//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s