Ikke glem de andre.

1031810427

Desember – endelig. Jeg ELSKER julen, det beste er stemningen, gleden og dekorasjonen desember bringer med seg. Tid med dem man er glad i, en liten pause fra hverdagen og tid til å reflektere over hvor heldig vi er. For at vi er friske,  at vi har valgfrihet, muligheter til utdanning, arbeid og ikke minst at vi har mennesker rundt oss som bryr seg.  Vi får tid og må ta oss tid til å tenke på dem som ikke har det like godt som oss, vi må strekke ut en hånd og hjelpe andre mennesker. Også her i Norge er julen desverre en tung tid for mange, det kan være mennesker som er syke, ensom eller som har dårlig råd – Hjelp der du kan hjelpe, et lite beløp for deg kan bety så utrolig mye for en annen. Aldri glem det.

– Personlig kommer jeg til å finne en organisasjon og gi privat støtte til i løp av desember. Jeg tar gjerne imot tips på bloggen om organisasjoner som driver med et nyttig arbeid både i norge og utlandet. Fra Kouture AS og Kouture Bergen AS gir vi klær for over 10.000,- til kirkens nødhjelp. Vi kommer også til å gi fine varer som gaver til fattighuset så de kan gi dem til barn/ungdom som ikke får julegaver fra andre…

Ønsker dere en fredelig og nydelig Desember – Nyt hver eneste dag. Ikke alle som er like heldige som oss!

fattighuset-no (4)

//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s