Julebord med Kouture oslo.

IMG_3988.JPG

IMG_3980.JPG

IMG_3994.JPG
Sååååå koselig. Kom på jobb til herlig melding på kassadisken. Igår slo vi omsettningsrekorden i oslo, det var så mye folk i butikken at jeg faktisk mistet kontrollen helt!! Gud så gøy 🙂 deretter dro jeg rett hjem, tok en dusj og gjorde meg klar for kvelden. Julebord med Kouture oslo jentene på BAR tjuvholmen. Perfekt å ha julebord etter en så bra dag. Adrenalinet var på høykant, finnes ikke sliten-elsker julerushet og gleder meg skikkelig til dagene før selveste julaften.
Kjolen jeg hadde på meg igår finner dere her</strong>.
//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s