Midt i julerushet.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/1db/32718563/files/2014/12/img_4117.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/1db/32718563/files/2014/12/img_4092.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/1db/32718563/files/2014/12/img_4116.jpg
Hei folkens 🙂 hvordan har dere det? Stresser dere rundt i julerushet eller tar dere det ganske avslappet? Jeg kom til Bergen på mandag og her jobber jeg på Kouture Kløverhuset hver eneste dag fram til jul. Koser meg så mye med jentene her ❤ Men været her kunne jeg virkelig vært foruten, det regner, sludder, blåser og er kaldt. Brrr skikkelig innevær 🙂 så kveldene tilbringer jeg hjemme hos mamma der jeg blir vartet opp på den beste måten. Siste helgen jeg hadde i tilbringte vi i selskap med Naomi og hennes mann Jens. De deltok også på jentenes julebord som hadde på hanami på lørdag 🙂
Nå er jeg på vei til butikken, bor du i Bergen? Da sees vi på Kouture 🙂
//Natalie

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s