Christmas Eve!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/1db/32718563/files/2014/12/img_4316.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/1db/32718563/files/2014/12/img_4302.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/1db/32718563/files/2014/12/img_4301.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/1db/32718563/files/2014/12/img_4276.jpg

<
Hei folkens 🙂
Julaften igår var helt fantastisk. For meg handler julen om å få være sammen med familien. Jeg savner dem veldig mye når jeg bor i oslo. Det er så godt å være hjemme litt.. Men mangler ett familie medlem da, min kjære Jake er i Danmark hos sin familie. Og slik har vi valgt å ha det til vi en dag får barn. Det er jo så sjeldent han ser sin familie også så da syntes vi at vi må prioritere på hver vår kant i julen. Igår startet vi dagen med Julefrokost og tre nøtter til askepott etterfulgt av reisen til julestjernen. Det er tradisjon hos oss 🙂 deretter dro vil til onkel hvor vi spiste pinnekjøtt, riskrem og åpnet gaver. En kjempe koselig julaften 🙂 håper dere har hatt en fin jul og at dere får vært sammen med dem dere er glade i! Nå skal det spises mer, slappes litt mer av før det blir marbella tur til helgen 🙂 Da møter jeg endelig kjæresten min igjen også! Og nye ideer og planer skal lages for 2015!!! God jul alle sammen 🙂
//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s