M.A.S.T Hair Curler.

IMG_4855IMG_4853

Tusen takk min vakre kusine Cecilie! Jeg fikk en forsinket julegave fra henne når jeg kom tilbake fra Oslo. Denne staven fra MAST som gir kjempe fine bølger i håret. Jeg slipper å rette det ut først, bare deler håret inn i flere sekvenser, rulle håret rundt denne og vips, 5 min senere har man kjempe fint fall. Holder man lengre får man riktige krøller.

//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s