Home Office!

2015/01/img_4920.jpg

2015/01/img_4924.jpg

2015/01/img_4925.jpg

 

Hei dere 🙂 I dag har jeg min «fri mandag». Å ta fri klarer man aldri, ikke når man har passion for det man driver med. Jeg ser heller på min «fridag» som en motivasjon/inspirasjon dag. I dag får jeg tid til å sette tankene på plass, lage en plan for de neste ukene og gjøre unna arbeid jeg ikke har rukket tidligere. Butikkene går så det suser, salget er startet for fult og vet dere hva?? På torsdag kommer vi til å ha et stort event i butikken! ALLE VARER TIL – 30%. Sier det kun til dere her nå så tidlig, det blir først publisert offentlig onsdag kveld. Noen fordeler må man ha når dere leser bloggen 😉

– Meg og sonena arbeider med vår seneste kolleksjon, samples er akkurat kommet til butikken og sonena sender meg bilder! Vil bare ned å se nå – jakken på bildet er ferdig og kommer i butikk allerede denne våren – Den er fra Kouture Premium Collection ❤

Ønsker dere en fantastisk uke!

//Natalie.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s