Gode vaner!

IMG_5736

IMG_5739

 

Det blir ikke så mye tid til trening i ukedagene, det er min egen feil da jeg ikke orker å stå opp grytidlig for å dra på trening. Det er kaldt & mørkt ute og jeg har bare ikke overskudd til å gjennomføre en god økt om morgenen. Men jeg tar igjen det tapte i helgen. Denne helgen var jeg på trening både fredag og lørdag, 3 ganger i uken må jeg ha, ellers får jeg dårlig samvittighet og lite energi. Jeg har fått en fin start på det nye året, jeg spiser bedre, dvs jeg spiser mindre brødmat (karbohydrater som ris og pasta må jeg ha hver eneste dag). Men en klassisk helgefrokost for meg er egg & advokado med en smoothie av banan, jordbær, blåbær og appelsinjuice (Denne smoothien lager jeg også hver morgen i hverdagen).

– Et av mine problem ifht motivasjon & trening har vært at jeg faktisk ikke har visst helt hva jeg skal gjøre. Jeg starter alltid med å løpe 3-5 km, deretter går jeg rundt å «suller» litt… Ikke bra, er man på trening bør man gi 110% så man er så effektiv som mulig. Jeg har nå lastet ned appen: full fitness, den viser meg gode øvelser for hele kroppen! I tillegg har jeg hatt Elin Lundin på Bislet bad som PT ett par ganger for å sikre meg at jeg gjør øvelsene riktig.

mzl.jhwqakki.480x480-75

Husk god musikk til treningsøkten (eks AXWELL & INGROSSO)!! (Eller en inspirerende lydbok som feks street smarts = DEN BESTE LYDBOKEN)!

41HokZE0E2L._SS500_

 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s