Something New!

Skjermbilde 2015-02-09 kl. 15.09.10

 

 

Det blir mye jobb snakk på bloggen, men jobben er den største delen av livet mitt nå. Jeg elsker den og gleder meg til hver eneste dag! Jeg står aldri opp med en holding om at: Huff, nå må jeg på jobb. Aldri! Jeg har valgt mitt arbeid selv og velger å gjøre det til min livsstil. Tenk så heldig jeg er..

Opp og fram!! Man MÅ bare satse, man må bare keep going uansett om man er aldri så sliten. Det handler også mye om mental styrke, prioriteringer og struktur. Man velger selv sin egen hverdag, sin egen framtid og man kan rett og slett styre sine egne tanker til å bli mer positiv. Vi er så heldig som bor i et land som Norge, tenk alle de mulighetene vi har! Altfor få benytter seg av sitt eget potensiale, det er så synd. For å bli enda bedre må man ville noe mer! Altfor mange har hele tiden unskyldinger, enten fordi de har opplevd noe i fortiden eller fordi de har et usikkert bilde av fortiden, at de ikke vil gå ut fra sine «trygge rammer».    Se framover – ikke tilbake.

 

10233 flagg-freeSkjermbilde 2015-02-17 kl. 22.24.27

 

Den første hovedkolleksjonen fra Kouture Clothing kommer denne uken. Vet ikke om dere alle har fått det med dere, vi har åpnet et eget firma som heter Kouture Clothing, her skjer alt av design & egenproduksjon for vårt eget brand Kouture Oslo. Vi åpner online i danmark 1 mars, om 6 mnd går vi online i Sverige, så Holland!! Visjonen og målet er der, veien dit vet vi ikke. Vi har aldri blitt fortalt hvor vi skal gå, vi har aldri fått hjelp til å nå våre mål. Vi har jobbet beinhardt, prøvet, feilet – om igjen og om igjen! Vi har lært og vi har vokst -men for å ha suksess så må man ha mot og stå på vilje hele tiden. Jeg vet at det er flere som oss der ute, som har store ambisjoner i livet men som enda ikke har tatt steget, jeg ønsker å bidra til at dere tar det første steget.

Jeg  håper jeg kan inspirere noen av dere til å følge deres drømmer og jeg vil framover rette bloggen også innover tips, motivasjon og inspirasjon om hvordan starte din egen bedrift. Jeg leser mye nyttig for tiden (er til og med blitt så nørd at jeg hører på lydbøker når jeg trener) 🙂 Mye av det jeg finner som nyttig informasjon kan jeg også dele med dere. Innleggene vil bli lagt under kategorien «motivasjon» på bloggen.

Motivational-thoughts-Words-Sayings-Quotes-and-Messages-Picture

 

Nå må jeg løpe! I kveld er vi invitert på lanseringsfesten til Motei på Vapiano i Oslo 🙂

//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s