Moods of norway festen 2015


fredag og klar for moods of norway sin fest som de i år holdt i butikken sin i hegdehaugsveien. Jeg dro dit med min venninne Louise Angelica Riise, vi minglet litt og dro ganske tidlig. det skjer så mye på jobb for tiden, og det blir så utrolig lange dager. da er det viktig å ikke ta helt av, men klare å slappe litt av mellom slagene. Jeg hadde på meg fult antrekk fra Kouture. Fy flate så stolt jeg er av den nye kolleksjonen vår!!! simone jacket i hvit og milo pants i sort!! definitivt 2 av mine mange favoritter 🙂
//Natalie

2 kommentarer

  1. Beklager mange spm men her var det mye fint 😉😉 hvilken str har du i Milo pants? Er de små i str? Vanskelig å vite når man skal bestille på nett😉😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s