Bølgen & Moi briskeby! Igår hadde vi en fantastisk fridag!! Vår venninne Marina og marlen hadde bursdag! Vi startet feiringen av Marina på briskeby deretter dro vi på festen til marlen på Bislett. Vi kan det å kose oss også! Stemningen på bølgen var magisk, det er tydelig stedet man går om man ønsker en «dagfest». 

Gårsdagens antrekk var det nye bandasje skjørtet i army green fra Kouture og Crop top polo som vi også nettopp har fått inn 🙂 Begge deler finnes i nettbutikken! Elsker zippen på de nye skjørtene våre!! Den går helt ned 🙂 

Nå har vi startet dagen med spa på grand hotel. Vi tok med Kouture jentene og har en jobb dag her sammen med dem. I dag skal vi alle skjemmes bort etter en veldig hektisk jul og nyttår. Jeg er så stolt over alle jentene i begge butikkene våre, de gjør en fantastisk jobb! 

Imorgen venter nok en spennende uke! Jobb, nye møter, muligheter, innkjøp, foredrag på bring og ikke minst så toppes det hele av en weekendtur til Dubai!!! God søndag! 

//Natalie 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s