Dubai weekend! Avslutter dagen med litt bilder fra helgen som var. Vi har vært på jobb i Dubai og forberedt hele sommer kolleksjonen for neste år! Det har vært lange dager med masse inspirasjon, kos og så klart også avslapning. Vi fløy hjem i natt, og gikk rett på jobb, så nå lengter jeg virkelig etter sengen min. Gleder meg til å komme til butikken imorgen, akkurat nå har vi shopping spree med -20% på alle varer og ordrene velter inn 🙂 imorgen skal det pakkes!! Har satt sammen så mye fine antrekk fra Kouture i Dubai, viser dere imorgen.

God natt folkens 🙂

//Natalie 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s