Tilbake fra påskeferie!      

Hei folkens! En liten blogg pause ble det i påsken, vi storkoste oss i marbella. Besøkte et vennepar som har hus der, i nesten en hel uke fikk vi en smak av sommer 🙂 Det er ikke bare deilig å komme til sol og varme men det er også så motiverende å være rundt våre venner der nede. Hardt arbeidene og positive mennesker som gir meg masse motivasjon og inspirasjon!! Jeg får tid til å tenke nytt og annerledes, tid til å stoppe opp og se hvor vi er den dag i dag. En pause i hverdagen men allikevel noen av de mest effektive dagene dere kan tenke dere!! 🙂 Nå er vi tilbake i Norge, og alle nye prosjekt blir jobbet med. Akkurat nå holder jeg på å lære med Adobe fotoshop og jeg leter etter et navn på et nytt merke vi lanserer i sommer. Spennende, dette er ikke klær men absolutt en «Jentegreie» 🙂 her er litt bilder fra vår påske i Spania 🙂 

         

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

  

  

  

 //Natalie 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s