Uken starter i bergen. 

     

God morgen folkens! Ny uke, masse nye muligheter 🙂 Akkurat nå er jeg landet i Bergen og her blir jeg i to dager 🙂 jeg er her for å jobbe på Kouture, besøke familie og gjøre innkjøp sammen med butikksjefen i Bergen, Malin 🙂 

Nydelig vær!! Deilig å endelig bli kvitt vinterjakker og på med lettere jakke og sko!! I dag har jeg på meg Victoria blazer og milo pants fra Kouture. Hvit topp fra zara og sko fra Steve madden. Pilot brillene er den største str fra rayban. 

 

Igår kveld dukket denne nydelige jenten opp fra en Kouture pose 🙂 🙂 hahaha, alvira, min partner sonena sin datter er det nydeligste jeg vet om!! 

Ønsker dere en fantastisk dag.

//Natalie 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s