Deilig å være tilbake! IBIZA!

  
  
  
  
I går dro vi fra en weekend i Barcelona til Ibiza. Her bor vi i huset til Jake`s partner, vi blir her i 17 dager så her blir det tid til både jobb og ferie. Elsker Ibiza!! Vi drar hit hvert år, opptil flere ganger. Blir så inspirert av å være her…Stedet gir meg energi til å bli bedre, jobbe hardere og levet livet mer. Ibiza anbefales på det sterkeste! Til dere som er glad i fest eller til dere som vil ta livet med ro, ibiza byr på alt. I dag har vi hatt en ren jobb dag. Vi jobber med utviklingen i Kouture Danmark, nå venter vi på en fotograf som kommer hit. Senere i uken lager vi en kjempe fotoshoot for Kouture her nede, gleder meg!

Min favorittlåt akkurat nå ❤ Nyt!

– Nå avsluttes dagen med middag i gamlebyen 🙂

//Natalie

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s