Fest & festligheter :-)

    Edit   

  

  

  

  

Hei dere 🙂 litt lenge siden nå. Det er fordi det går bokstavelig talt i ett for tiden. Vi åpner ny butikk om bare få dager og det kreves ekstra mye akkurat nå. Innredning skal på plass, nye varer i butikk, personal og administrativt. Heldigvis ble det også plass til en liten Bursdags feiring sist helg. Samlet jentene på bar tjuvholmen til en koselig middag. Når man blir 31 er det fortsatt mye å feire men man feirer ikke på samme måte som tidligere. Derimot ble Louise Angelica 25 på sist lørdag, dette ble derimot feiret på nattklubb til langt på natt. Det blir ikke så mye bilder lenger men mye snaps. Så følg meg gjerne på nataliehenrikse 🙂

   

Den 24. August hadde jeg Bursdags Lunch på Aker brygge med Camilla og sonena. Koser meg sånn i selskap med disse herlige jentene. 

  
Sist helgs antrekk var bla denne navy kjolen fra Kouture. Jeg kombinerte den med rød veske og røde sko. Er så glad jentene på Kouture er stylister. Jeg hadde jobbet 7 dagers uke og var helt ferdig, orket ikke tanken på å finne antrekk. Da sa sonena: ta navy kjole og røde sko – det var perfekt! 

Det var sist helg – deretter gikk uken med full jobb fra 08-22. På bildet under ser dere min virkelige hverdag…. Ikke så glamourøst vel?? :-):-) men skal man ha gode resultater så må man jobbe hardt! Og for å få de beste resultater så må man elske jobben sin! Og det gjør jeg, med hele mitt hjerte 🙂 

  
…Og det ble en liten tur til Bergen for å hilse på jentene i butikken der. Må si jeg er imponert over jobben de gjør, butikken ser fantastisk ut.  
  

 

Fredag kveld landet jeg på Gardermoen, lørdag morgen var det klart for Kristine sitt utdrikningslag – dette hadde vi gledet oss til. Dagen startet litt tregt for min del, jeg har jo selvfølgelig fått influensa, og uten hvile tar det lenger tid før man blir frisk. Jeg droppet dansetimen først på dagen og dro rett til bølgen & moi på briskeby hvor vi hadde champagne Lunch. Deretter dro vi i studio hvor Kristine skulle synge inn en låt til sin kommende mann. Så var det skift før vi møttes på mr.bay til middag. En kjempe gøy dag til tross for sår hals og rennende nese. Jeg byttet på rosévin og te… Kl 23.00 tok jeg kvelden, smiler når jeg ser gjennom gårsdagens snaps… Det er så deilig å se at mennesker jeg er glad i koser seg og slipper seg løs!  

  

  

  

  

  

   

   

Nå er det søndag og i dag skal det være til både til å bli frisk og litt jobb 🙂

God søndag! 

//Natalie 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s