Det beste i verden…

 IMG_3749

  
  
  

 

Ibiza!! Jeg har sagt det flere ganger før – Å være på øyen er det beste i verden. Følelsen av frihet, takknemlighet, kjærlighet og motivasjon – Jeg elsker den! Målet innen 2 år er å kjøpe en leilighet her nede! Mange tenker nok: Var hun ikke akkurat på Ibiza? Jeg prioriterer annerledes, jeg jobber knallhardt hver eneste dag, 7 dager i uken for å kunne ta meg råd til en liten getaway innimellom. Ikke for å holde fri, men for å finne motivasjon og for å få et overblikk over hverdagen. Her nede klarer jeg å tenke, utvikle og drømme. Hjemme er hverdagen som oftest fylt av stress, for mye gjøremål og støy omkring meg.

  • Denne gangen var det en 3 dagers tur til Øyen hvor vi feiret Jake sin far sin 60 års dag. Så hadde meg og Jake 7 års dag i tillegg 🙂 Første dagen dro vi ut på Just Smile, Yachten til Jakes partner Carsten. Carsten eier Smartcharter Ibiza, og her kan man leie båter når man besøker øyen. Turen gikk til formentera, et magisk sted 30 min med båt utenfor Ibiza. Å sitte på en båt som tar deg med ut på det åpne havet, følelsen er ubeskrivelig. Ingen Pc, ingen tlf… Det beste i verden.

Nå er vi tilbake igjen! Og vi holder på med et nytt spennende internasjonalt prosjekt 🙂 Nå er vi klare for Høsten, nyhetene er i butikk (fikk 98 kolli bare til butikken i arkaden). Dere måååå komme innom å se!! Antrekket er allerede planlagt til jobb imorgen, chloe bandage skirt i vin rødt, sneakers og hvit maya blouse!

Ønsker dere en fantastisk helg 🙂

Husk å legg meg til på snap for mere bilder: nataliehenrikse

//Natalie

2 kommentarer

  1. Skjønner godt du liker Ibiza og ønsker deg leilighet der, jeg foretrekker øya om vinteren, låner en kamerats hus (han er britisk maler) og besøker heller Portugal om sommeren om jeg vil ha sol og varme da.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s