Den rolige helgen. 

   
    
    
    
 
Hei dere. 

Helgen hadde jeg sett fram til denne uken, etter mye jobb hadde jeg planlagt å ha en hjemmehelg med Jake. Jake har vært både i Barcelona og Danmark denne uken så vi gleder oss veldig til å slappe av sammen. For dere som følger meg på snap (nataliehenrikse) så vet dere at dette ikke skjedde allikevel. På fredag var jeg å spiste med tatiana og jentene på grilleriet, deretter dro vi videre på en cocktail bar. Louise og John Arne Riise er hjemme fra India så vi møtte dem også. Lørdag var det jobb fra åpning til stenging i karl johan, deretter ned på bar tjuvholmen for å møte med John A og Louise. Kvelden endte på Nox selv om vi hadde planlagt en tidlig kveld. Ups… Jaja, søndag er heldigvis hellig for meg! Vi sov lenge og startet dagen med massasje på Norges beste dakai. Nå skal jeg ringe sonena og høre om hun vil være med på en liten kvelds tur i nabolaget 🙂 

…neste helg har vi ingen planer 😉

ha en fin søndagskveld.

//Natalie 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s