Inspirasjon til Hjemmet.

IMG_3849IMG_3850IMG_4522IMG_4520IMG_4410

Denne vakringen Denice Hagen gir meg masse inspirasjon! Hun driver Norges største Instagram konto Interior123 med 1,8 mill følgere, helt utrolig! Vi ble faktisk introdusert på en lunch hos Bring nå i høst og har holdt kontakten siden. Nesten like godt som jeg elsker å følge med på mote så elsker jeg også interiør. Å skape en deilig og flott atmosfære i hjemmet har jeg alltid likt. Nå er det gått ett år siden vi kjøpte vår første leilighet, når man kjøper en leilighet drømmer man om hvordan det blir og man setter igang med alt man vil gjøre så fort man flytter inn…. Så sklir det litt ut…Nå har det gått ett helt år og ingenting er 100% som jeg vil ha det. Jeg vet ikke lenger hvordan jeg vil ha det, så da er det utrolig godt å hente inspirasjon på gode instagram sider som Interior123. I løp av 2016 skal leilighet og terasse bli ferdig – Jeg er motivert 🙂

På bildene under ser dere et innblikk i mitt hjem i dag. Favoritten er sommerfugl bildene, kjøpt på Elephant store på Ibiza.

IMG_4519IMG_4409IMG_3930

//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s