En rolig start.. 

   
    
    
 
God morgen 🙂 Flere av dere har sikkert hvert oppe i flere timer allerede. Igår bestemte vi oss for å ha en rolig kveld hjemme. Det skjer veldig mye for tiden, bursdager, julebord og mye jobb. Ingenting var bedre enn å bestille inn dominos pizza, se 2 filmer og spise masse chips!perfekt kjæreste lørdag. Våknet av meg selv kl 09… Klarte ikke sove lenge selv om jeg nesten tvinget meg selv til å bli i sengen. Fikk en rolig fin start på dagen, helt for meg selv. Laget en brødskive og en kopp te, fikk unnagjort litt «kose»jobb på pc før jeg satt meg godt tilrette med favorittserien Kardashians 🙂 

– ikke mye julepynt i heimen…det er fordi både meg og Jake reiser hjem til jul, han til Danmark og jeg til Bergen. Men litt enkle julekuler og blomster gjør susen uansett.

Ønsker dere en fin adventsøndag, jeg jobber hele dagen på arkaden, vi har søndagsåpent i alle butikker. Å jobbe i julen er virkelig den beste tiden å jobbe i butikk på. 

//Natalie 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s