Riktig god jul til alle lesere! 

   
   
 
Endelig er dagen her, jeg elsker julen! Å slappe av sammen med den nærmeste familien, spise god mat og nyte late dager. Den siste perioden har gått utrolig fort, når man jobber i butikk raser dagene forbi. Man er opptatt av å hjelpe andre med gaver og bekledning fra morgen til kveld. Sliten men lykkelig! Første uken i januar drar meg og Jake til Dubai og koser oss i varmere strøk. 

Dagen i dag startet med tradisjoner som julefrokost, julestrømpe & pakke fra nissen, 3 nøtter til askepott etterfulgt av reisen til julestjernen. Middag kl 17 med mamma, lillebror, mormor og onkel, pinnekjøtt på menyen så klart! Deretter gaveåpning. Jeg har egentlig ikke ønsket meg noenting i år…føler virkelig jeg har alt jeg kan ønske meg. Jeg har det utrolig bra, god helse, en jobb jeg elsker, familie & venner. Men fikk allikevel gaver, koseklær, treningstøy, parfymer, kremer og gavekort på The well som jeg ser veldig fram til å prøve ut en helg på nyåret. 

Det viktigste er uansett å være med familien og slappe godt av og lade batteriene. Neste uke før ferie er det mer enn nok på agendaen 🙂

Ønsker alle mine lesere en riktig god jul og et godt nyttår! Takk for at dere titter innom.

//Natalie 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s