1. Januar 2016

Jeg har vel ikke eller tror på nyttårsforsetter. Men dette er allikevel en fin tid til å reflektere over året som har gått, motivere seg selv og sette seg nye mål i året som kommer.

Mine mål i 2016

– Glede meg mer over de små tingene i hverdagen. At jeg er frisk, har dekket alle grunnleggende behov og mer til, en jobb jeg elsker, familie og venner som bryr seg om meg og ikke minst en liten gutt på vei. 

– Gjøre mer for å glede andre. Vise de rundt meg at jeg setter pris på dem!

– Gi 110% på jobb. Og bidra så mye jeg kan både under arbeidsdagen og på kveldstid. Skape vekst og nye muligheter for Kouture.

– Gi mer ansvar til personalet og ta innover meg nye roller på arbeidsplassen. Administrative oppgaver, Internett og utvikling er blitt tre av mine viktigste felt. 

– trening gir meg overskudd, jeg ønsker å få til 3 økter i uken samt 1-3 yoga timer der man virkelig kobler av.

– spise sunnere, feks mer fisk og mindre tomme karbohydrater. Nå har jeg også et barn i magen jeg må tenke på. Frukt og grønt hver dag! 

  
….sitter på flyet til Dubai og skriver ned disse tanker. Dette blir en fin uke der jeg får tid til å lade opp batteriet og starte 2016 på den beste måten. Først når jeg drar bort har jeg lettere for å reflektere over livet mitt og hverdagen hjemme ❤️

//Natalie 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s