Uke 18Nå er magen her 🙂 kun fordi det er vinter blir den fortsatt skjult bak store gensere og løse bukser. Man orker heller ikke å pynte så mye på seg selv når det er -15 grader ute….og når man er 4 mnd gravid.

Denne uken var jeg hos fastlegen, alle blodprøvene vi tok sist var fine. Urinprøve må man ha med hver gang, den var også fin. Totalt har jeg gått opp 3,5 kg i vekt hittil i svangerskapet. Jeg trener lite da det har blitt mye jobb i det siste og overskuddet til trening er rett og slett litt borte denne mnd. Men jeg skal bli bedre, allerede denne uken skal jeg prøve å skvise inn 3 økter.

Flere spør om vi har handlet inn noe til babyen enda, det har vi ikke. Kun litt klær jeg og sonena fant på salg på Storo 🙂

Tenk at min partner i kouture og beste venninne også er gravid! Hun har termin 5 dager etter meg! Hva er oddsen? Vi har blitt gravide samtidig! Jeg føler meg utrolig heldig som kan gå gravid sammen med min beste venninne, det er vel alle jenters drøm. Å dele gleden om graviditeten, samtidig som vi har samme interesse for kouture. Nå må vi bare huske på å nyte tiden sammen, mindre stress og mer venninnetid er noe jeg vil ligge opp til. Det er ikke alle som får denne muligheten som oss to og det er jeg utrolig takknemlig for 🙂

image

//Natalie

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s