Hva trenger Babyen?

Ja hva trenger egentlig babyen? Det er en forskjell på nødvendige ting som babyen virkelig har behov for og de tingene man bare har lyst å kjøpe ekstra. Vi trenger ikke kjøpe hele butikken selv om jeg blir helt shoppegal når jeg kommer inn i en barnebutikk for tiden.  Vi tenkte å lage en liten liste på de ting som vi har tenkt å kjøpe, så hvorfor ikke bare publisere den her på bloggen.

 1. Barnevogn med tilbehør (insektsnett, regntrekk, stellebag etc)
 2. stellebord
 3. seng, innredning til rommet
 4. bilsete, som kan settes på vognstellet
 5. vippestol, gjerne elektrisk
 6. bodyer som ikke taes over hodet / smekker / sparkebukser /sokker /tepper
 7. Bleier, babyolje, sinksalve, badebalje, termometer, neglesaks, kluter, smokk, bleiebøtte, vekt
 8. Babygym, rangler og bitering
 9. ammepute, tåteflaske, flaskedesifiserer, elektrisk brystpumpe
 10. Babycall synket med Iphone
 11. Reiseseng i Bergen + Danmark
 12. Boken: «Da jeg ble født» – gode minner skal skrives her.

Husk at dette er mer enn hva barnet trenger, dette er hva jeg ønsker til mitt barn. Setter gjerne pris på ekstra innspill om jeg har glemt noe dere mener er praktisk. Imorgen er det tid for «første» ultralyd på Ullevål. Jeg har gått til 3 private ultralyder tidligere så jeg vet at Oliver Matheo er en frisk liten tass inni mammas mage. Spesielt å tenke på hvor mange som faktisk får vite kjønnet først på denne ultralyden… Den gleden kan ikke beskrives! Imorgen får vi endelig se ham igjen, håper å få med noen gode bilder, til nå har jeg en video som jeg ser på igjen og igjen.

 

 

 

  img_5630

Vognene jeg står mellom er City Elite Babyjogger og Bugaboo Buffalo – Begge i sort. Disse er flotte og jeg har lest gode tilbakemeldinger på begge. Noen som har erfaringer med disse?

Gjett hvem som har handlet klær til Oliver? Vi har fått ny bil og tok den til Sverige i dag, Jake kjøpte de søteste klærne og smekken! Vi har ikke kjøpt så mye enda, kun noen bodyer, luer og sokker 🙂

img_5631

I går var jeg 20 uker på vei. Halvveis om kun et par dager 🙂

 

//Natalie

9 kommentarer

 1. Absolutt MUST er babynest. Men ikke kjøp babynest på butikker. ( babyshop)Da de er veldig små og babyen vokser ut av den etter noen få uker. Det er mange som lager på
  Bestilling. Da kan du eventuelt designe selv. 🙂 Babynest er utrolig praktisk de første månedene. Babyen kan sove på neste på sofaen og senga deres i første periode. Vi hadde den med overalt vi. På besøk er den også tipp topp ❤️ Hadde den forresten med på sykehuset også. Og det var visst veldig populært å ha de med på sykehuset sa jordmødrene. Babyen ligger lunt og litt trangere. Absolutt å anbefale. 🙂 Beste jeg har hatt for lille prinsessa mi. Lykke lykke til. Du stråler som vanlig. 😍

 2. Hei Natalie 🙂
  Gratulerer så mye med bebis på vei! Jeg vet ikke om du vet det, men siden det stod ¨neglesaks¨ som et punkt på listen, så tenkte jeg å bare gjøre deg oppmerksom på at man ikke klipper neglene til de små, men faktisk river forsiktig 🙂 De er veldig myke, så det skal ikke mye til.

 3. ikke glem deg selv da 😉 mammapleieprodukte og oljer/kremer for å smøre mage/kropp. Den aller første tiden får man bittelitt dårlig tid til disse tingene. Booket også full kroppsvoksing+frisørtime + maniky/pedi for den siste tiden før babyen kom. Gull verdt!

 4. Hei, gratulerer så mye 🙂
  Stusset bare litt på Body som ikke taes på over hode?
  Er gravid selv, så hyggelig med tips 🙂

 5. Jeg har hatt tre stk bugaboo. Nå kjøpte jeg city elite og den er helt amazing i forhold 😀 Anbefaler absolutt den !

  Og jeg ville kjøpt baby bjørn vippestolen! Helt fantastisk !! Babyen kan gynge seg selv etterhvert, og enkel å ta med seg i besøk ! En stor elektrisk er nok vanskelig å ta med seg inn på badet når du skal dusje og 😉 hehe

 6. Gratulerer så mye 🙂 Vi har selv bugaboo å er kjempefornøyd! Så lett å trille samtidig som den er enkel å legge sammen å tar veldig liten plass 👌🏽 🙂 mannen i huset som fikk velge denne faktisk! Pluss god plass til stæsh :p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s