Babyrom.

52% og magen vokser mer og mer for hver dag. Jeg passer på å smøre meg godt nå, bruker Acobase for ekstra tørr hud, denne kremen er skikkelig fet men tørker godt inn i huden så man slipper flekker på klær. Om kvelde bruker jeg Bio oil, denne tar lenger tid før den trekker inn så derfor bruker jeg denne om natten.

– Jeg tenker mye på Oliver Matheo sitt barnerom. Denne uken startet jeg å kjøpe inn forskjellig til rommet. Vi har valgt at det skal forbli hvitt på veggene, seng kjøper vi også i hvitt mens tilbehør som bilder, pyntegjenstander, lamper og leker blir lyseblått, grått og noe hvitt slik som på disse fine inspirasjonsbildene. Jeg har allerede handlet både bokstaver i blått, vimpler og oppbevaringsbokser. Det neste på listen er kanin lampen (miffi lampen), den selger de på miinto.no.

  
  

//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s