Bergen i helgen. 

   
   
   
   
Denne helgen har jeg tilbrakt i Bergen 🙂 utrolig deilig å se butikken igjen, kouture Bergen, butikken stråler og er full pakket med nyheter. Anbefaler alle bergensere til å ta turen innom oss på Kløverhuset 🙂 igår hadde vi personal middag på sumo, utrolig flott team som leverer fantastiske resultat. 

Nå sitter jeg på flyet på vei tilbake til oslo, forsinket i nesten 3 timer. Typisk når dagen var planlagt fra morgen til kveld. Elles er lille Oliver Matheo en liten villbasse i magen, han romsterer rundt inni her, sparker og slår :-)) utrolig deilig følelse meeeen litt slitsomt om nettene, det begynner å ta på søvnen nå. I tillegg finner jeg aldri en behagelig stilling nå som magen har blitt ganske så stor. Bare 3 mnd igjen nå, Gud som jeg gleder meg til å bli mamma 🙂 

Ønsker alle en fin uke!

//Natalie 

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s