Bump it up!

Barnerommetimage

Nok mat er det hvertfall i denne påsken 🙂 I dag møtte vi et vennepar her i Danmark, Mark & Emilie. De venter også barn og Emilie er kun 2 uker før meg, utrolig koselig med tanke på framtiden. Emilie er i uke 28 og jeg er i uke 26. Mark og Jake har vært bestekompiser siden de var små og skal de bli far samtidig, så hyggelig. Vi satt vel 3 timer på cafe hvor vi spiste både hovedrett og dessert.

Meg og Emilie kunne ikke snakke om annet enn baby og utstyr, så etter vi hadde møtt dem dro jeg rett hjem og så på baby ting på nettet. Elsker online shopping!! Her er noe av det jeg bestilte i dag, barnerommet blir SÅ fint, gleder meg utrolig mye til å endelig innrede det (Den superkule bilen fikk vi i gave fra et annet vennepar, Maria & Danny – Takk).

Jeg shopper interiør online på Jollyroom.no & Minikids.no, disse nettbutikkene har bra utvalg. Har dere noen flere tips?

Les bloggen til Emilie her: http://emiliejacqueline.dk/

Neste gang vi møtes er vi begge mødre!

//Natalie

4 kommentarer

  1. Omg, en av de flotteste gravide jeg har sett. Kan jeg spørre hvor den svarte bh’n du har på bildet lengre ned, er fra?

    1. Den er fra Victoria`s secret. Men kjøpte akkurat nye på Lindex, der har de så mye fint nå som er super behagelig på. Kjøpte en bh som heter amaze sist uke, ligner veldig:-)

  2. Skal du ta mammapermisjon? Blir gøy å stå opp til en liten gutt, kjenne på ham, lukte på ham, klemme den lille kroppen hans. Barn vokser så fort, viktig å tilbringe så mye tid son mulig med de. Plutselig har de begynt å gå, og da skulle du ønske at du kunne skru tiden tilbake i tid. Håper du får sett og opplevd alt av ham. Jeg håper du tar mammapermisjon:) ønsker deg lykke til med den lille. Må han bli den vakreste og søteste ungen i verden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s