Klar for en ny uke.

img_6438kouture kouturepink

Jeg kjenner jeg mangler søvn allerede, Oliver sparker og sparker. Det er jo så klart herlig å kjenne ham, men det begynner faktisk å bli veldig ubehagelig når han holder på slik over lenger tid. Særlig om nettene, jeg må få ordentlig med søvn for jeg må fungere optimalt i hverdagen. I natt fikk jeg kun ett par timers søvn, heldigvis fikk jeg tatt litt igjen med en lengre sovemorgen.

  • Nå er vi tilbake i Oslo, skikkelig klar for hverdagen igjen. Det er MASSE bestillinger fra dere som skal pakkes og sendes, samtidig som flere nyheter velter inn i butikkene. Nå er magen min såpass stor at det er pent å gå med stramt tøy, jeg er stolt av å vise fram magen og det bør ALLE gravide kvinner være. Min favorittbukse tamara harem pants fra Kouture bruker jeg nærmest daglig, heldigvis har vi dem i 7 ulike farger. Bukser må ikke være stramme da blir det ubehagelig men topper kan fint forme seg rundt magen slik at «kulen» kommer fram 🙂 Bandasje kjoler er også utrolig flott for å fremme gravidmagen, jeg har kjøpt to nye fra siste kolleksjon i en str større enn jeg normalt bruker, da er jeg helt sikker på at jeg får plass. Nå som det er litt mildere skal jeg få tatt noen antrekksbilder til dere, på bildene over ser dere noen av mine favoritter fra www.kouture.no. 

Ellers tenkte jeg å prøve gravidyoga nå i siste trimester (går inn i 3.trimester om to uker) noen som har prøvd dette?

Ønsker dere en fantastisk uke!

//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s