Hei dere! 

   
    
 
Tolmodige lesere jeg har som klikker innom bloggen daglig, takk – dere er gode! Det skjer mye om dagen, igår gikk jeg inn i 3 trimester. Skriver mer om det i ett senere innlegg. I helgen var jeg i Bergen og besøkte butikken vår, som gravid kan man fly ganske tett opp til termin men jeg tenker å slutte å fly ved uke 34. Så en bergens tur før termin blir det uansett. Magen vokser fortsatt…mye! Jeg går minst mulig med bukser for tiden så det er ekstra deilig at våren er kommet. Maks to uker med strømpebukse så ryker den også, nå handler det om at det skal være behagelig. Jeg prøver å ordne meg men føler meg ikke så fresh for tiden uansett hva jeg gjør…men lille Oliver er sunn og frisk (fikk sett ham på ultralyd i dag igjen) og det er viktigst. Nå er jeg akkurat kommet hjem fra et personal møte på arkaden, vi har et ganske stort event imorgen fra kl 15, 25% på alle varer!! Jeg er på jobb i butikken imorgen og gleder meg til å treffe alle våre herlige kunder igjen. Storo kjører samme tilbud også så løøøøp og kjøp vårgarderoben 🙂 

//Natalie 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s