Dinner date! 


Hva er vel bedre enn å nyte en kveld med kjæresten på Nodee i oslo? Barnefri..det ordet blir en del av den nye tilværelsen snart.. Om 2,5 mnd har vi en sønn. Da blir det nok ikke like enkelt å ta spontane middagsturer på samme måte som tidligere. Så vi skal nyte den siste tiden sammen, at vi kan dra på middagsdate, bare oss to. Følelsen av å ta på kjole, make-up og høye hæler, Åhhh det gjør noe med selvfølelsen – Det føles utrolig godt! 

– nå er søndagskvelden her, i dag fikk vi malt butikken i arkaden, nye fasadeskilt skal opp imorgen tidlig. Det kommer til å bli så fint!!  Gleder meg allerede til uken som kommer, en effektiv arbeidsuke, fødselkurs, jordmorbesøk og ikke minst en etterlengtet frisørtime 🙂

Følg meg på snap: nataliehenrikse 

Ønsker dere en fin uke! 

//Natalie 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s