90 % av graviditeten er overstått.

IMG_7598

img_7562

 

Uker: 37 (36+2)

Termin: 07.07.16

Kjønn: Gullgutt

Navn: Oliver Matheo

Trimester: 3 trimester

Kontroll: Legekontroll der jeg målte magen (Ligger på kurven så magen vokser som den skal). Blodtrykk ble tatt og jeg tok siste blodprøve for å se om jeg har dannet antistoffer da jeg er rhesus minus 0 som er en sjelden blodtype. Jeg fikk også tatt en ekstra test av Toxoplasmose siden jeg dro til Spania og følte selv jeg hadde vært uforsiktig med gjennomstekt kjøtt. Jeg har så klart bedt om at alt kjøtt er gjennomstekt og at frukt/salat er godt vasket men man vet aldri…Og jeg klarte ikke tenke på annet så ville ta en ekstra test.

Innkjøp: Så klart, det handler om baby klær, babyting og leker. Se den nydelige morgenkåpen jeg fikk kjøpt på nett, med Oliver sitt navn på. Siden heter Myfirstyear! I helgen skal jeg kjøpe inn og pakke sykehusbagen…Sykt å tenke på at Oliver kan komme når som helst nå :-))

Bevegelser: Mye bevegelser særlig på kveld/natt. Jeg sliter skikkelig med søvnen. Våkner hver natt kl 04 og ligger våken det meste av tiden etter….Går gjennom dagene og svir i øynene.

Vektøkning: 68 kg. Har gått opp 13 kg.

Melk i brystene: Nei. Merker ikke noe enda.

Strekkmerker: Nope. smører meg også 2 ganger per dag med bio oil. Jeg tror det hjelper på å holde huden fuktig.

Cravings: Fortsatt ingen. Men klarer ikke spise så store porsjoner lenger. Spiser mindre og oftere. Spiser is nesten hver dag nå…Men det er mest pga varmen. Å være høygravid i 30 varmegrader er ekstra tungt.

Ikke lenge igjen nå – 28 dager i dag og 90% av graviditeten er overstått.

Barnet vil ikke regnes som prematurt (for tidlig født) hvis det fødes etter inngangen av denne uken. Han veier 2950 gram og er hele 46 cm lang. Kan sammenlignes med en vannmelon.

//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s