Høy gravid! 


Hvor ble seriøst uken av?! Leser over alt at disse siste ukene skal gå så sent, at de føles evig og at man bare lengter etter å føde. Det gjør ikke jeg! Tiden går altfor fort og jeg har så mye å ordne før lille prinsen kommer :-)) Denne uken startet min permisjon, vi innledet den med 2,5 timer på IKEA. Etterfulgt av nettshopping på jollyroom. Nå i helgen er det barnas hus, skeidar og bohus som står for tur. Vi har allerede handlet mye men fortsatt en del som gjenstår. Klær har vi nok av, for ett par uker siden hadde jeg ingenting i str 50…nå har jeg for mye! Så mye at jeg skal bytte klær i større str neste uke 🙂 

– holder også på å pakke fødebagen, så den er klar. Men her mangler jeg en del som jeg skal ut å shoppe neste uke. Man vil jo ha med nytt og fresht på sykehuset, ikke den gamle morgenkåpen og inneklærne 🙂 Skal ta bilder til dere når dette er klart.

Mental trening ifht til fødsel skal jeg også starte med, det finnes mye bra på nett og jeg vil være forberedt på det som kommer til å skje.

Bildene er fra sist helg, akkurat nå ser jeg definitivt ikke slik ut..ligger her på sofaen sminkefri i nattøy med taco og EM på TV. Men jeg prøver å være med på det meste selv om jeg er høygravid, jeg trenger å komme meg ut og sosialisere meg med venner. Det gir meg så mye glede. Bare de siste helgene har vi vært i to 30 års dager og flere blir det framover. Imorgen tar Jake meg med ut på datenight, blir så kos! Viktig med alenetid sammen med kjæresten. 

I butikkene skjer det mye også! Tenkte å tipse dere om at det er markedsdag i karl johan imorgen, arkaden har da -25% på alt!!! I tillegg har butikksjefen tømt lager og selger varer til 50/100 kr!! 

God helg dere:-)

//Natalie 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s