All white! 

Bukse og topp fra Kouture ( miley pants i og Diana top). Birkinstock fra MIINTO.NO. 


Deilig å få på seg vanlige klær igjen etter fødselen. Totalt gikk jeg opp 14 kg med lille og allerede en uke etter fødselen var de første 10 kg borte. Ikke misforstå, jeg har overhodet ikke hatt fokus på dette. Det kan man ikke når man har en nyfødt, for jeg kan virkelig innrømme at det er tøft å få et barn. Jeg hiver i meg mat for å få i meg næring til amming, også mye take away da man er for trøtt til å lage mat. Og om natten spiser man det man kan med en arm (unge på andre armen), da går det som regel i skiver, oreo kjeks og andre småtterier. Fokus på kost og trening får komme siden, nå handler det om å få søvn. Lille oliver har mye luft smerter i magen og sliter skikkelig med å sove over lenge perioder…dvs mor og far får svært lite søvn og dagene flyr avsted i amming, pumping og trøsting. Kan med sikkerhet si til dere som ikke har barn at dette er tøft! Hverdagen kan se magisk ut på bilder..husk det.. Realiteten er ofte en helt annen. Men uansett, selv om man ikke får mye søvn hjelper det å ta en dusj, ordne seg og prøve å ta tilbake hverdagen. Det blir nok bedre etterhvert 🙂

//Natalie 

2 kommentarer

  1. Hei, og gratulerer så mye med lillegutt, såååååå vakker han er<3 Helt enig med deg at det er krevende med en nyfødt i hus, og spesielt når lille har magesmerter…Min lille hadde også det, jeg kuttet ut endel matvarer som kunne påvirke knip, også gikk vi til kiropraktor, og det hjalp oss mye…Hun hadde bl.a. låsninger i nakken og kjeven, som også ga henne smerter…
    Vi var der 7 ganger med henne, og merket bedring etter 2 behandling..

    Klem fra 4 barns mamma<3

  2. Hei Natalie!

    Først gratulerer med nyfødt. Min er 2 uker eldre enn din. Hverdagen med baby er ikke rosenrødt, jeg husker at jeg gråt de første dagene av frustrasjon og at jeg bare savnet mitt gamle liv. Blir det bedre? Kommer jeg til å ha tid til meg selv? Får jeg livet tilbake var spørsmålene som dukket opp i mitt hode. Jeg sa det og sier det fortsatt; barseltiden er tøff og ikke noe for meg. Det er tøft med nyfødt i hus, jeg har valgt å si det som det er istedenfor å si at alt er kos. Nei alt er ikke kos selv om jeg elsker min baby mer enn alt på jord. Det blir bedre, tar bare litt tid 😊

    Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s