Følg meg her..


…Må si det har vært spesielt å bli mamma. Det er virkelig det mest fantastiske man som kvinne kan oppleve. Men det er virkelig tøft også. Med nye opplevelser hver eneste dag og minimalt med søvn så har mitt fokus vært på oliver og mammarollen. Bloggen har har fått seg en liten pause, men det vil komme flere nye innlegg. 

– mellomtiden kan dere følge meg på snap:

Brukernavn: Nataliehenrikse

//Natalie 

2 kommentarer

  1. Hei hei 🙂 Prøvde å legge igjen en kommentar på snap men d gikk ik.. Du ser alltid så fresh og opplagt ut ❤ Kunne du kanskje lagt ut sminke produkter du bruker? Er veldig nysgjerrig, og kanskje jg å da blir sendes ut som litt våken, og ikke en vandrende zombie ☺

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s