En ny hverdag.


Så kom dagen… Oliver sin første dag i barnehage og jeg er tilbake på jobb. En dag med veldig blandede følelser. Tror nok de fleste foreldre føler det slik. Jeg er super Happy for å kunne ha 100% fokus på min jobb og jeg vet at Oliver kommer stortrives i barnehagen. Å få en struktur i hverdagen med gode rutiner kommer til å bli så fint for oss alle tre.

Det som gjør at jeg blir lei meg, er tiden..at den har gått så fort og den lille babyen min er blitt en liten gutt. Hvor ble tiden av? Helt sikkert mange som spør seg om dette. Det ble heller ikke slik jeg forestilte meg det… I 9 mnd gikk jeg med forestillinger om hvordan det skulle bli å være mamma for første gang. Lite visste jeg da om melkespreng, magevondt og utallige søvnløse netter. Og ja nå for tiden er det tenner, så man tilvenner seg fort å få lite søvn.

Nå er det jo slik at som selvstendig vil man aldri kunne ta helt fri, ikke på ferie og heller ikke under permisjon. Tankene dine splittes mellom baby / bedrift og man utnytter ethvert sekund man har til å følge opp på bedriften og de ansatte. Jeg har lært mye av denne tiden og dette året har uten tvil gjort meg som person sterkere. Å bli mor har gitt meg styrke, det å bli mor har lært meg å verdsette ting rundt meg på en ny måte. Jeg vil våkne opp hver eneste dag å være takknemlig og jeg har bestemt meg for å gjøre mitt aller beste hver dag både på jobb og hjemme, det skal jeg gjøre med et smil på leppen 🙂

Jeg håper jeg får skrevet noen innlegg her som kan være fint å følge med på. Jeg kan ikke love hvor ofte innleggene kommer, men håper dere vil følge min hverdag videre, både som mamma & entreprenør.

//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s