Barnehagestart

Da har hverdagen startet og for en fin start! Barnehagen er så bra, både for oliver og meg. Første 2 dager var vi for det meste med i de timene han var der, først i dag var Oliver alene fra 09-15. Han storkoser seg og jeg takler det mye bedre enn forventet, jeg følte faktisk en form for lettelse når jeg gikk derfra. Lettelsen kom fordi jeg ser at Oliver trives og fordi jeg kan få lov å jobbe fulltid med det jeg brenner for, Kouture. Det blir som man velger, se på det som en utfordring, det vil alltid handle om hvordan man takler den.

Og må få lov å skryte av personalet i barnehagen vår på løren, hver dag har jeg fått tilsendt bilder av oliver som koser seg sammen med dem. Det betrygger mammahjertet! Og følelsen når man henter, det er den beste følelsen i hele verden!!

Uken som har gått har jeg brukt på kouture sine kontorer som ligger på løren, 3 min gange fra barnehagen (og der vi bor). Jeg har bevist ikke booket in noen innkjøp eller møter da jeg kun ville være på kontoret og følge opp på mine oppgaver. Jeg er som regel god på å planlegge uken min allerede før den starter, slik blir jeg enda mer effektiv. Men hos oss skjer det alltid noe som skaper endringer i prioriteringer, Feks i dag kom 13 kolli med PUMA sko til kontoret! Rene julaften for oss :-))

Jeg har fått en fin start på høsten, og nå er jeg bare super klar for den nye hverdagen vår!
…og jeg har begynt å spise mye sunnere i hverdagen, avokado sandwich, acai bowls, smoothies, proteinrundstykker etc. Oppskrifter kommer!
Men nå er det snart klart for tacofredag 🙂

//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s