Arkiv

Passion 4 baking! De søteste fristelser :-)

Været er grått og regnet høljer ned… Hva er vel bedre enn å unne seg noen godbiter? Jeg har hvertfall lyst å pakke meg inn i pledd, med et krus te og gode bakverk!

Frister ikke disse herlighetene???!!! Passion4baking.com som er en av Norges mest elskede blogger blir drevet av en dyktig kvinne som heter Manuela. Jeg blir virkelig inspirert av hennes flotte bakverk! Og jeg vil bare starte å bake selv!

Du kan besøke bloggen HER!

//Natalie.

Slik får du den beste brunfargen!

Ja jeg vet…det er grått ute..regnet høljer ned, hvertfall her i Oslo! Da kan man ikke gjøre annet enn å glede seg til ferien!! På lørdag reiser vi – det skal bli så deilig med sol og sommer!!!

Her er litt tips til hvordan du kan få den beste brunfargen:

– Ta på deg solkrem!!! Du blir ikke mindre brun av å bruke solfaktor, derimot får huden både fuktighet og beskyttelse!! Desto mer fuktighet til huden-desto finere og dypere brunfarge får du, som holder MYE lenger enn dersom man ikke bruker solkrem.Bruk minimum faktor 15 når du soler deg, og høyere faktor i ansiktet! Ikke bruk sololje de første dagene, prøv å unngå det helt – jeg pleier å blande inn sol olje med solkrem de siste dagene for å få maksimal effekt! NB: sololje setter en overfladig farge på huden og gjør at man starter å flasse hurtigere!!

– Ta sol pauser. Det er ikke bra for verken deg eller for huden din å være for lenge i solen! Sett deg i skyggen når det blir for varmt. Husk også å drikke MASSE vann!! Ellers kan du fort bli trøtt og sliten – få hodepine osv – kroppen trenger mye veske under soling.

– Smør deg inn etter soling. Enten med aftersun som kjøler ned huden eller med vanlig bodylotion (jeg bruker Dove eller Biotherm). Dersom du har brent deg så bruk Aloe Vera, denne virker kjølende og hjelper huden med å legre seg selv.

God ferie 🙂

//Natalie.

Juicy Junk!!

Øredobber fra Kouture.

20120705-163114.jpg

20120705-163120.jpg

Når været er flott får man bare lyst å være ute!! Igår prøvde vi en nyåpnet resturant på Grunerløkka ved Vulkan. Døgnvill heter den og de serverer virkelig noen av oslos beste burgere, de smelter virkelig på tungen!NAM!!! Anbefales 🙂

Deretter bar det avsted til Akerbrygge og soft is! Har dere forresten smakt jordbærsoftis?? Det smaker virkelig godt!

Nesten det samme skjedde i dag – jeg jobbet i butikken fra 09-19.30, når man har vært inne hele dagen så vil man bare nyte det siste av finværet!! Så nå er vi akkurat kommet hjem fra Resturanten Lille asia som ligger i nabobygningen hvor vi bor 🙂 Nå er det film og is – en ordetlig avslappningskveld med kjæresten ❤ Jake er DJ i sollihagen imorgen og Lørdag, så denne helgen skal vi ut 🙂 Gleder meg!! BTW: det er meldt regn i Oslo i de neste 2 uker!!!2 uker!!!!! Har du enda ikke bestilt ferie?? DO IT!! 🙂

//Natalie.

Noe å se fram til :-)

….Endelig fikk vi bestilt en ukes sommerferie 🙂 Denne sommeren har ikke blitt planlagt i det hele tatt….og dersom meg og jake skal få en liten ferie må det gjøres i juli!! Vi satt i hele 4 timer igår kveld og kikket etter reiser..Nå som det er drittvær hjemme, fellesferie og kort tid til avreise så stiger prisene enormt! Vi leter mye etter gode pakkereiser til Hellas…Til slutt endte vi opp på KOS! Jeg har aldri vært i hellas før og vi er jo klar over at Kos blir betegnet som et feststed…Men jeg er helt sikker på at Kos har så mye mer å by på en fest og fulle englendere 🙂 Vi er der ikke for å feste, men for å få sol, sommer og ro! Derfor har vi bestilt ferien vår ved dette nydelige 5 stjerners hotellet på Stranden 🙂 🙂 🙂 Her vil jeg tro at vi kan få det riktig fint! Gleder meg enormt til en ukes ferie i ordentlig sommer vær 🙂

//Natalie

Ibiza – Flere bilder fra Helgen!

20120621-171159.jpg

Mmmmmm – nydelige Forementera!!! Hit MÅ du dra når du besøker Ibiza!!

20120621-171207.jpg

Tenk at jeg klarte å stå på paddle board!!! Jeg som trodde jeg hadde verdens verste balanse – Trikset er å stå med bena fra hverandre og ha litt bøy i knærne. Døds gøy når man får det til!!

20120621-171228.jpg

Oki..dette er VERDENS BESTE SHUSHI!!! Om dere drar til Ibiza MÅ dere spise på B.FOR Planet sushi!!!!! Makirullene med cream cheese – smelt!! 🙂 🙂

20120621-171237.jpg

Meg i en av mine favoritt maxi kjoler!!

20120621-171246.jpg

På vei ut om søndagen til CIPRIANI – også en av Ibizas flotteste resturanter.

20120621-171310.jpg

20120621-171318.jpg

Lørdag = Pacha Ibiza!!

20120621-171351.jpg
Åhhh kjenner jeg savner øyen allerede!!! Dersom jeg skal ha et sommerhus i framtiden så skal det bli her!! Kjenner at det å komme seg bort litt, selv om det bare er en lang helg så får man samlet kreftene! Vi reiser definitivt ned hit flere ganger i sommer 🙂

//Natalie.

High waist shorts!

20120529-203550.jpg

20120529-203556.jpg
Sjelden jeg shopper andre steder enn Kouture men på vei hjem fra jobb gikk jeg innom Gina tricot på grensen. Der fant jeg endelig en jeans shorts med high waist som faktisk var fin på!! Denne blir nok mye brukt i sommer 🙂 (tips: jeg har brettet den opp litt, når man gjør dette ser bena lenger ut!)
-dette har vært «trøtte dagen» fikk bare ikke sove i natt!! Tror jeg sov maks 2 timer… 😦 Så nå skal jeg ta meg en varm deilig dusj og krype inn i sengen og se film!
Ha en fin kveld:-)

17.Mai – Gratulerer med dagen Norge!

20120518-103731.jpg

Meg og Jake. Mitt antrekk ble Hvit kjole fra Top shop, røde sko fra zara, veske fra LV, jakke fra Burberry, solbriller fra Burberry, alle smykker og rød neglelakk fra Kouture!

20120518-103804.jpg

Nye Moet Ice! Serveres på isbiter med jordbær, mynte og appelsinskall – bland din egen smak! Anbefales på en varm sommerdag!!

En fantastisk 17.Mai feiring! Dette var min dag: Jeg våknet av alarmen på min iphone kl 08…tror jeg drøyde den til 08.30 før jeg sto opp…Slumre slumre!! Kl 10 hadde vi champagnefrokost hos oss i Hegdehaugsveien. Jake sin far og hans kone er på besøk og Danny og Maria var inviterte gjester. Dagen startet med gråvær og regn men 30 min før vi skulle dra ut skinte solen – perfekt timing!! Regn hadde ødelagt mye av 17.mai!! Turen gikk først opp til slottet hvor vi så kongefamilien stå på balkongen og vinke til barnetoget, dette har jeg faktisk aldri fått sett før så det var hyggelig! Så dro vi innom lapsetorvet hvor det alltid er en sinnsyk bra fest!!! Vi hadde langbord på ute BAR tjuvholmen, der spratt vi champagnen og koste oss i noen timer før vi dro videre til takterassen på BAR vulkan hvor vi spiste middag og festet videre! Jeg har faktisk aldri vært på den takterassen før – men det er definitivt ett sted vi kommer tilbake til! Deretter dro vi videre til Sollihagen… Kvelden sluttet på Grill`s Ville hvor jeg spiste min andre cheeseburger for dagen!! kl 23.45 gikk jeg i seng ettersom jeg skulle åpne på Kouture i dag!! Og etter disse dagene før 17.mai visste jeg at det var mye arbeid i butikken!! God arbeidsmoral på denne jenten, hihi 🙂

Håper dere hadde en vellykket 17.mai feiring!

//Natalie.

Kan med glede fortelle dere at KOUTURE nå er online i hele Sverige!


…så er dagen her hvor Kouture endelig starter i ett nytt land! Sverige ble det første landet, Danmark neste!! Jeg jobber virkelig assen av meg for å få dette til – og det er virkelig et hardt arbeid å drive for seg selv! Men det er bare så verdt det, lurer på hvor Kouture er om 1 år fra i dag – jeg vil hvertfall gi alt for enda mer suksess!!!! Endelig kan jeg bestille inn klær, sko og ikke minst unike SMYKKER i god kvalitet! Jeg har fantastiske mennesker rundt meg som oppmuntrer meg og støtter meg – tusen takk dere 🙂
Dere kan ta en titt på www.kouture.se
// Natalie.

Når drømmene blir realisert!

Hei dere! Først vil jeg takke dere for at dere leser bloggen min 🙂 Det gir meg inspirasjon og motivasjon at så mange av dere ønsker å følge mitt liv og min hverdag – TAKK!

Livet mitt har endret seg mye i det siste – til det positive. Og jeg er den personen som har endret det! Nå snakker jeg om min hverdag, mitt arbeid, mitt levebrød, jeg vil også kalde det mitt hjertebarn. Kouture ble startet i Høst, nærmere bestemt i starten på september 2011. Drømmen om egen butikk har eksistert lenge og ideen begynte på en benk utenfor stortinget i Karl Johansgate i sommer.

Vi har alle de dager hvor man føler seg frustert, de dager hvor man ikke orker å stå opp av sengen – dager som er tyngre enn andre! Slik hadde jeg det i en lang periode, jeg følte vel egentlig at jeg stagnerte og ikke kom videre. Jeg arbeidet som butikksjef i glitter, ikke nok med det var jeg også utnevnt til salgscoach hvor jeg utviklet et eget salg & service kurs og reiste rundt i landet og holdt foredrag for butikkene… Men fortsatt ble budsjettene kuttet, dagene ble lengre og trivselen sank gradvis. Du vet når du gang på gang leverer resultater…Men føler at ingen ser det? Den følelsen satt jeg ofte med! Jeg hadde også tatt en lang utdannelse som jeg hadde lyst å komme igang med, master i medisinsk genetikk og jeg sto og solgte min sjel for at andre kunne tjene penger. Jeg kom til det punktet i livet hvor jeg bare måtte endre på min situasjon. Frykten for å velge galt gjør ofte at vi ikke velger noe i det hele tatt, vi har ikke lyst å kaste oss ut i usikkerhet men foretrekker heller å bli i det trygge og velkjente.

Den dag i dag er jeg så glad for at jeg valgte denne veien! Jeg hopper opp av senger hver eneste dag og gleder meg til å gå på jobb!! Det blir spennende å se hvor veien ender – for jeg vil så mye mer! Når en drøm blir realisert så kan man ikke gjøre annet enn å drømme videre – jeg vil utvikle kouture, og det er ingen tvil om at det er USA som er målet! Og jeg vil gjøre alt hva jeg kan for å lykkes med det! Det er ingen hemmelighet at vi kommer til å gjøre Kouture online på nett både i Danmark og Sverige i løp av denne sommeren/høsten! Følelsen av å lykkes kan sammenlignes med å være kaptein på egen skute istedenfor å bare flyte med strømmen! Å lykkes for meg har også økt min selvrespekt.

Grunnen til at jeg skriver dette er i håp av at noen av dere blir motiverte, motiverte til å ta tak i egen livs situasjon – så altfor mange finner på unnskyldninger om at de skal gjøre det om noen mnd, en uke, en dag! Hvorfor ikke starte akkurat nå? Drømmen om Kouture som ble startet på en benk i en kort lunchpause er snart å finne i 3 ulike land!! Ja man starter i det små, og utfordringene vil komme – men så lenge du elsker det du driver med vil du få det til!

– Følg hjertet ditt og gå din egen vei!

//Natalie